Adresa
Železnička 46D
212410 Futog

Telefon
381 21 823 363

NEROS - mašinske usluge

OSNOVANO 1999 god

Neros doo

Firma “NEROS” osnovana je 1999 god., kao mala porodična firma. Danas zapošljavamo preko 20 radnika, u našoj hali od preko 1500 m2. Bavimo se uslugom mašinske obrade na cnc mašinama, mašinskom obradom na univerzalnim mašinama I sečenjem na WJ mašini.

Uslov za dobar kvalitet i cenu proizvoda koji samo takav i sme da izađe iz Neros-a, jeste stručnost radne snage i automatizacija proizvodnje uvođenjem I praćenjem trendova na svetskom tržištu.

Do sada je posao uvek nas tražio što je odraz našeg kvaliteta i želimo da tako i ostane.

Na Vama je da dođete i da se uverite  zašto je to tako!

Ponuda

Konstantno širimo svoje poslovanje kao i broj usluga. Ukoliko želite da saznate za nove usluge kompanije, obratite nam se a mi ćemo Vas obavestiti o važnim novostima.

Visok nivo profesionalnosti u svim fazama izrade projekta. Kvallitetna mašinska obrada, iskusan i stručan tim, najbolje mašine i oprema poslednje generacije nas izdvajaju od konkurencije.

Ukoliko ste zainteresovani za konkretnu ponudu za izvođenje radova iz oblasti usluga koje pružamo, prosledite nam zahtev za ponudu i naši zaposleni će Vas kontaktirati.

Profesionalni pristup

U potpunosti smo posvećeni profesionalnom pružanja usluga sa individualnim pristupom svakom našem klijentu.

Fokus na kvalitet

Nov i inovativan dizajn i pogodan za brzu i kvalitetnu obradu. Kalupi, komponente, šta god želite!

Praktičnost pri izradi

Jednostavan i industrijski stil praktičan je i može da obezbedi stabilnu i efikasnu obradu svih elemenata.

0
godina tradicije
0
zaposlenih
0
partnera
0 +
projekata

Rade sa nama...

Naša kompanija je uspešna porodična firma sa sedištem u Futogu (Srbija), blizu Novog Sada, koja isporučuje prototipove i kratke proizvodne serije kupcima širom sveta. Značajna ulaganja su napravljena tokom poslednjih nekoliko godina u svim proizvodnim odeljenjima.

Naše mušterije...

Rad sa nekim od vodećih svetskih kompanija za razvoj proizvoda i tehnologija, kao i sa nezavisnim dizajnerskim inženjerskim kompanijama, daje nam jedinstvenu perspektivu o ulozi koju naš inženjerski i dizajnerski talenat igraju na svetskoj sceni.